Alta participació al Cros de Muntanya de Can Caralleu amb un total de 423 atletes

0
482

Aquest passat dissabte 21 d’abril Can Caralleu va acollir la dotzena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa va comptar amb la participació de 423 atletes. A més, l’organització va exhaurir uns dies abans els 500 dorsals que havia posat com a límit. La cursa es va desenvolupar amb total normalitat en un circuit de 13,9 quilòmetres de distància. La sortida dels atletes es va fer a l’hora esperada i un cop més, el Cros va comptar amb una alta participació.| El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina va ser Antonio Sevillano Llergo del club SLOP.cat amb un temps de 58:46 mentre que en categoria femenina la guanyadora va ser Anna Brito Hernández amb una marca d’ 1:17:55. Caminada popular Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, es va organitzar per primera vegada una Caminada Popular que va transcórrer per part del recorregut de la. La distància a recórrer va ser d’uns 8 quilòmetres i la sortida va ser a les 10 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.