PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “HISTÒRIA DE L’ATLETISME A CATALUNYA”

0
944

Aquest s’ha realitzat la presentació del llibre “Història de l’Atletisme a Catalunya” al Museu Colet de Barcelona. La presentació ha estat a càrrec del Sr. Romà Cuyàs, i els autors Sr. Carles Santacana i Sr. Xavier Pujadas, que han realitzat una completa explicació de la realització del llibre, el procés, els continguts i les parts en les que està estructurat. L’acte ha estat presidit per les autoritats representants de les diferents institucions, el Sr. Santiago Siquier, Delegat Territorial del Consell Català de l’Esport, el Sr. David Moner, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i el Sr. Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme.| També han volgut estar presents en aquest acte tant important per l’atletisme català personalitats dels diferents estaments de l’esport, com els tres ex-Secretaris Generals de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Lluís Vilaseca, Sr. Fidel Sust i Sr. Pere Sust. També ex-atletes de prestigi, directius, jutges, representants dels clubs, etc. Aquest acte també ha servit perquè Romà Cuyàs s’acomiadi com a President de la Federació Catalana d’Atletisme, càrrec que ha exercit durant dotze anys. El nou President, Joan Villuendas, ha mostrat la seva satisfacció perquè el seu primer acte institucional fos en aquesta presentació i en aquest marc tant important per l’esport català com el Museu Colet. Ha estat una presa del relleu simbòlica i molt emotiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.