Loles León i Bibi Andersen, padrines de la XII edició de la campanya “Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple”

0
503

Les actrius Loles León i Bibi Andersen, que actuen juntes a Barcelona a l’obra de teatre “La gran depresión”, seran les protagonistes de la presentació el dia 19 d’abril al Museu Colet. L’acte també està apadrinat pel primer atleta campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros, Carles Castillejo.| El Mulla’t i Corre 2012 La campanya “Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple” tindrà lloc al Circuit de Catalunya el proper diumenge 29 d’abril a partir de les 10.00h. Enguany la cursa atlètica de 10km forma part del Campionat de Catalunya absolut i de Veterans. L’acció solidària és una competició popular d’atletisme que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i que col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cedint l’import de les inscripcions que realitzen les persones participants. L’acte està organitzat per la l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.