El XII Cros de Muntanya de Can Caralleu es correrà el dissabte 21 d’abril a Barcelona

0
447

És l’únic cros de muntanya que se celebra a la ciutat de Barcelona
El proper dissabte 21 d’abril se celebra a Barcelona la XIIª Edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu, l’únic cros de muntanya que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa s’ha consolidat en els darrers anys com una cita ineludible entre els amants de les curses de muntanya de Catalunya i compta amb 500 atletes inscrits, la xifra màxima fixada per l’organització. Les inscripcions per participar a la cursa estan tancades després que s’hagin assolit el límit de 500 dorsals disponibles.| La cursa es desenvoluparà pel parc de l’Oreneta, Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir per pistes, corriols i obstacles naturals. Aquest any el recorregut de la cursa ha augmentat una mica i és de 13,9 quilòmetres. La cota màxima és Sant Pere Màrtir amb 391 metres. La sortida, comuna per a totes les categories, tindrà lloc a les 11 hores a Can Caralleu i el tancament de l’arribada és a les 13 hores. El repartiment de premis es farà a partir de les 13.15 hores. Caminada popular El dissabte 21 d’abril, coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, s’organitza per primera vegada una Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut de la cursa i que està oberta a tothom i que transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d’uns 8 quilòmetres i la sortida serà a les 10 hores. D’aquesta manera els participants podran veure els corredors del Cros durant el recorregut del circuit. La participació estarà oberta a famílies amb nens sempre que vagin acompanyats d’adults.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.