Conferència: del córrer al duatló

0
333

Roger Roca, actual campió del món de duatló i vigent Campió de Catalunya de Mitja Marató oferirà la xerrada el divendres dia 20 d’abril a Tàrrega
Sota l´organització del Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega tindrem una oportunitat única de gaudir de primera mà del número ú del món en la disciplina del duatló: Roger Roca, atleta igualadí que ens explicarà la seva particular evolució i transcició a aquesta disciplina. El duatló es una prova multiesportiva, variant del triatló, en que la primera prova d’aquest, la natació, se substitueix per una cursa a peu. Així, el duatló es compon de la combinació d’una cursa a peu, una de ciclisme i finalitza de nou amb una cursa a peu de manera consecutiva.| Roger Roca actualment forma part del club d’atletisme Bikila, i del club de duatló CERRR Igualada. En atletisme destaca l’obtenció del campionat d’Espanya de Marató (Vitoria 2005), varis subcampionats d’Espanya en 10.000 metres llisos i diversos campionats de Catalunya en 5.000 m i 3.000 m. així com 6 vegades campió de Catalunya de Mitja Marató i 3 vegades campió de Catalunya absolut de 10 km en ruta. En duatló destaca indubtablement el campionat del món de duatló, celebrat a Gijon el passat mes de setembre on obtengué la primera posició, i la seva condició de doble campió d’Espanya en aquesta disciplina. La conferència pretén apropar al cada vegada més nombros grup d’aficionats a aquesta disciplina tots els secrets d’una prova que combina dos esports diferents entre ells i alhora complementaris. Descobrirem el pas d’un corredor, en Roger Roca, que a poc a poc es va anar introduint en el duatló per acabar sent el numero ú del món i duatleta. La cita es obligada per a ciclistes i corredors que vulguin descobrir aquest apasionant món del duatló. Aquest acte també servirà per fer la presentació a socis i simpatitzants de les novetats del XII Quart i Mitja Marató de Tàrrega-5è Memorial Eduard Garcia Piqué, que es celebrarà el diumenge dia 06 de maig, i que ja ha obert inscripcions amb l’espera d’assolir el mil.ler de participants per aquesta edició del 2012. No us ho perdreu ! Tots hi sou convidats. DIVENDRES 20 d’abril, A LES 20,45 TENIU UNA CITA AL CENTRE D’ENTITATS ! C/SEGLE XX, 2 DE TÀRREGA

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.