Conferència: del córrer al duatló

0
459

Roger Roca, actual campió del món de duatló i vigent Campió de Catalunya de Mitja Marató oferirà la xerrada el divendres dia 20 d’abril a Tàrrega
Sota l´organització del Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega tindrem una oportunitat única de gaudir de primera mà del número ú del món en la disciplina del duatló: Roger Roca, atleta igualadí que ens explicarà la seva particular evolució i transcició a aquesta disciplina. El duatló es una prova multiesportiva, variant del triatló, en que la primera prova d’aquest, la natació, se substitueix per una cursa a peu. Així, el duatló es compon de la combinació d’una cursa a peu, una de ciclisme i finalitza de nou amb una cursa a peu de manera consecutiva.| Roger Roca actualment forma part del club d’atletisme Bikila, i del club de duatló CERRR Igualada. En atletisme destaca l’obtenció del campionat d’Espanya de Marató (Vitoria 2005), varis subcampionats d’Espanya en 10.000 metres llisos i diversos campionats de Catalunya en 5.000 m i 3.000 m. així com 6 vegades campió de Catalunya de Mitja Marató i 3 vegades campió de Catalunya absolut de 10 km en ruta. En duatló destaca indubtablement el campionat del món de duatló, celebrat a Gijon el passat mes de setembre on obtengué la primera posició, i la seva condició de doble campió d’Espanya en aquesta disciplina. La conferència pretén apropar al cada vegada més nombros grup d’aficionats a aquesta disciplina tots els secrets d’una prova que combina dos esports diferents entre ells i alhora complementaris. Descobrirem el pas d’un corredor, en Roger Roca, que a poc a poc es va anar introduint en el duatló per acabar sent el numero ú del món i duatleta. La cita es obligada per a ciclistes i corredors que vulguin descobrir aquest apasionant món del duatló. Aquest acte també servirà per fer la presentació a socis i simpatitzants de les novetats del XII Quart i Mitja Marató de Tàrrega-5è Memorial Eduard Garcia Piqué, que es celebrarà el diumenge dia 06 de maig, i que ja ha obert inscripcions amb l’espera d’assolir el mil.ler de participants per aquesta edició del 2012. No us ho perdreu ! Tots hi sou convidats. DIVENDRES 20 d’abril, A LES 20,45 TENIU UNA CITA AL CENTRE D’ENTITATS ! C/SEGLE XX, 2 DE TÀRREGA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.