La Sansi vol organitzar la cursa solidària en favor de SOS Richi

0
415

El Club La Sansi ha presentat una instància a l’ajuntament de Lloret de Mar en la qual proposa organitzar una cursa solidària amb l’objectiu d’ajudar a sufragar l’operació d’en Ricard Garcia, el nen palamosí operat de càncer a Boston. El club atletisme La Sansi ha proposat organitzar una cursa benèfica a Lloret de Mar per a més de 1.000 participants el proper 27 de maig, o el cap de setmana del mes de juny que prefereixi l’Ajuntament.| La cursa vol ser un homenatge al jove Richi, de només 6 anys i malalt de càncer per un medul·loblastoma maligne que té al cap, i és per això que tota la recaptació d’aquesta anirà directament destinada a l’associació SOS Richi. Aquesta acció solidària no és única ni aïllada. Des de principis del mes d’abril l’associació SOS Richi ha rebut un important allau d’adhesions. Algunes d’elles anònimes i altres de tant mediàtiques com la d’esportistes o cantants de renom. L’operació d’en jove Richi té un cost del voltant dels 200.000€ i és per això que el Club La Sansi vol ajudar a posar el seu gra de sorra. Creu que la cursa ajudarà a recaptar fons per ajudar a la família i permetrà ajudar a donar a conèixer el cas d’en Richi. El club atletisme La Sansi està especialitzat en l ́organització de curses, entre elles diverses Sant Silvestres i la 22a cursa Vila Olímpica de Barcelona que se celebrarà el 01/07/2012.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.