La Sansi vol organitzar la cursa solidària en favor de SOS Richi

0
341

El Club La Sansi ha presentat una instància a l’ajuntament de Lloret de Mar en la qual proposa organitzar una cursa solidària amb l’objectiu d’ajudar a sufragar l’operació d’en Ricard Garcia, el nen palamosí operat de càncer a Boston. El club atletisme La Sansi ha proposat organitzar una cursa benèfica a Lloret de Mar per a més de 1.000 participants el proper 27 de maig, o el cap de setmana del mes de juny que prefereixi l’Ajuntament.| La cursa vol ser un homenatge al jove Richi, de només 6 anys i malalt de càncer per un medul·loblastoma maligne que té al cap, i és per això que tota la recaptació d’aquesta anirà directament destinada a l’associació SOS Richi. Aquesta acció solidària no és única ni aïllada. Des de principis del mes d’abril l’associació SOS Richi ha rebut un important allau d’adhesions. Algunes d’elles anònimes i altres de tant mediàtiques com la d’esportistes o cantants de renom. L’operació d’en jove Richi té un cost del voltant dels 200.000€ i és per això que el Club La Sansi vol ajudar a posar el seu gra de sorra. Creu que la cursa ajudarà a recaptar fons per ajudar a la família i permetrà ajudar a donar a conèixer el cas d’en Richi. El club atletisme La Sansi està especialitzat en l ́organització de curses, entre elles diverses Sant Silvestres i la 22a cursa Vila Olímpica de Barcelona que se celebrarà el 01/07/2012.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.