XIII Cursa Delta Prat. El Prat de Llobregat. Barcelona

0
430

La Delta Prat: una cursa a la mida dels atletes
La tretzena edició de la Cursa Delta Prat es ja un clàssic de primer nivell entre las curses urbanes de fons de 10 kilòmetres que es disputen a la comarca de Barcelona i que aquest any es celebrarà el matí del diumenge 20 de maig a partir de las 9 hores pels carrers del Prat. Sobre un circuit totalment planer i homologat de dues voltes de cinc kilòmetres, amb sortida i arribada habitual, en les pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier, es celebrarà una prova ideal per poder aconseguir marca personal. | Una de las novetats d’aquest any serà que tindrem premis en forma de val regal. Els tres primers de la classificació general, tant masculina com femenina tindran premis de 150, 100 i 50 euros, respectivament, així com un altre de 50 euros per el primer/a corredor/a en creuar la línea de 5 km. Un altre de las la primícies, serà la possibilitat de córrer a un preu de 7 euros (sense dret a bossa del corredor), però amb tots els serveis que la cursa té preparada pels més de 1000 corredors que esperem. Els rècords de la prova el tenen: l’atleta local Sergio Enríquez amb un temps de 31:30 (2009) y l’atleta de Santboi, Montserrat Cinca amb 35:54 (2001).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.