Per Sant Jordi… LES PETJADES DELS HEROIS

0
326

D’Arcadi Alibés, periodista esportiu TVC
A “Les petjades dels herois”, Arcadi Alibés relata històries apassionants que han marcat totes les maratons olímpiques: les dels grans Emil Zátopek, Dorando Pietri, Félix Carvajal i tants altres. També ens explica la seva pròpia experiència en cadascuna d’aquestes maratons, perquè, seguint les petjades dels herois, el periodista és a un pas de convertir-se en el primer corredor del món que completa les maratons de les vint-i-dues seus olímpiques. Glòria, drama i tragèdia en un llibre imprescindible que encomana la passió de l’autor per la prova mítica.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.