Nacho Càceres obté mínima olímpica en la marató de Rotterdam

0
508

L’atleta aconsegueix un temps de 2 hores 11 minuts i 58 segons
L’atleta català Nacho Càceres va batre aquest diumenge el seu rècord personal en finalitzar la marató de Rotterdam amb un temps de 2 hores, 11 minuts i 58 segons, amb el que va superar la mínima olímpica. Model de regularitat amb temps d’entre 2h 12′ 40″ i 2h 12′ 49″ l’atleta, de 35 anys, va obtenir el seu anterior millor temps en 2009, també en la marató de Rotterdam. Marcant un ritme ràpid en tota la carrera, l’etíop Yemane Adhane es va proclamar campió amb una marca de 2h 4′ 47″, seguit de prop del seu compatriota Getu Feleke (2h 11′ 50″) i del kenyà Moses Mosop (2h 05′ 03″), els tres per sobre del rècord del món, situat en 2h 04′ 27″.| L’etíop Tiki Gelana es va proclamar vencedora en dones amb un temps rècord en Rotterdam en la categoria femenina, de 2h 18′ 58″. La competició en Rotterdam es va celebrar amb una temperatura fresca de 8 graus centígrads i amb un vent de força 3-4, en alguns trams de la segona meitat carrera en contra dels atletes. Places pendents En aquesta mateixa prova, l’aragonesa María José Pueyo es va haver de retirar. D’altra banda, Iván Galán va abandonar en la Marató de Viena i en la Marató de París, amb fortes ratxes de vent, el gallec Pedro Nimo va aconseguir 2:14:12. El Comitè Tècnic de la RFEA, que considera fixos a Carles Castillejo i Vanessa Veiga (vigents campions d’Espanya, assoliment que van obtenir el passat mes de desembre), encara ha de triar dos representants masculins i altres dos femenins per a la cita londinenca. Entre els quals ostenten actualment la marca mínima es troben Càceres, José Carlos Hernández, Pablo Villalobos, Ricardo Serrano i Pedro Nimo en homes, mentre que en dones són Elena Espès, Alessandra Aguilar i Beatriz Ros, per la qual cosa el Comitè Tècnic de la RFEA, la llista definitiva de la qual donarà a conèixer el dimarts 8 de maig, haurà de realitzar descartis en tenir més atletes dels permesos en condicions d’acudir que nombre de places disponibles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.