El nou President del la Federació Catalana d’Atletisme al programa Sempre Positius de tv2

0
823

Dilluns 16 d’abril a les 20:30h a La 2
Aquest dilluns visita el plató de “Sempre Positius” Joan Villuendas, nou President de la Federació Catalana d’Atletisme. La presentadora del programa, Àfrica de Miquel parlarà amb Joan Villuendas, el nou president de la Federació Catalana d’Atletisme, sobre els seus projectes de cara als pròxims quatre anys al capdavant d’aquest estament. També estarem pendents de l’última hora del Barça, que aquest dimecres juga l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions al camp del Chelsea.| Us oferirem les impressions de les nedadores de l’equip espanyol de natació sincronitzada i de la seleccionadora, la catalana Anna Tarrés, abans de la disputa del preolímpic. I, com cada setmana, repassarem l’última hora de l’Espanyol, donarem un cop d’ull a l’actuació dels equips catalans de Segona A, el Sabadell, Girona, Nàstic i Barça B, i el resum dels partits dels equips catalans de Basket de la Lliga ACB, així com l’habitual l’Agenda Setmanal, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.