34a Cursa El Corte Inglés

0
611

Resum al canal Esport 3a les 20 hores.
Abderrahim El Jaafari i Raquel Parrado s’imposen a la 34a Cursa del Corte Inglés El corredor marroquí establert a Lleida Abderrahim el Jaafari, amb un crono de 32:43, nou rècord de la prova, i la barcelonina Raquel Parrado (C.A. Sant Boi), amb un registre de 39:46, s’han imposat en la 34a Cursa El Corte Inglés de Barcelona. La prova ha comptat amb la participació de 65.453 corredors, la setena marca absoluta en tota la història de la carrera i la més gran registrada des de 1997.
| La presència de 7.613 corredors amb ‘xip’ de registre de temps de Championchip, un 25 per cent més que l’any passat, ha comportat una organització perfecta, ja que els atletes d’elit i portadors de ‘xip’ han pres la sortida, donada per l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, puntualment a les 09:30 hores. Tres minuts més tard s’ha donat la sortida als atletes populars. Aquesta decisió, ha comportat que es veiés un carrera ràpida, tant en categoria masculina com en femenina. El marroquí Mohammad Benhbarka (Runnersworld Tarragona), guanyador de les quatre últimes edicions, i el badaloní Pol Guillén (F.C. Barcelona), que sumava tres victòries en la prova, podien fer història. El primer per ser el primer atleta masculí a aconseguir cinc triomfs en la carrera i batre el rècord absolut, que té Joan Viudes des del 1992; el segon, per aconseguir la quarta que l’igualava a Benhbarka i Viudes. Resultats dels participant amb xip groc: http://www.championchip.cat/elcorteingles/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.