BEATRIZ PASCUAL GUANYA A RIO MAIOR

0
460

Beatriz Pascual (VTiM) ha aconseguit la victòria al Grande Prémio Internacional de Rio Maior em Marcha Atlética (Portugal) amb un registre de 1h31’03”. Aquesta prova està inclosa a la Challenge Mundial de Marxa IAAF i es va disputar aquest dissabte 14 d’abril. La marxadora barcelonina es va imposar a la campiona portuguesa, Ana Cabechinha, per una diferència de cinc segons. Amb aquesta victòria, Beatriz Pascual, confirma la mínima olímpica i dona mostres d’una bona preparació encaminada als Jocs de Londres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.