XXVIII Milla Sagrada Família – VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
401

La XXVIII Milla Sagrada Família – VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona se celebrarà el diumenge 6 de maig
El diumenge 6 de maig se celebra a Barcelona la XXVIIIª edició de la Milla Sagrada Família – VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme i que s’ha consolidat com la carrera de mig fons referent a Catalunya. | La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició i s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional. Més de 2.000 persones participen durant tot el matí de l’esdeveniment, que comença a les 9.30 hores amb la sortida de la primera sèrie de participants. VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb sèries des de benjamins a veterans- amb el vessant professional, que aplega atletes d’elit nacional i internacional de l’atletisme. En acabar les sèries amateurs, pels volts de les 12.00 hores, es disputa el VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, que compta amb atletes de primer nivell convidats per l’organització. Les inscripcions s’obren el 12 d’abril Les inscripcions per participar a la Milla Sagrada Família s’obren el 12 d’abril i es poden fer per internet a la pàgina web www.lamilla.cat fins el 3 de maig a les 20 hores o bé fins que s’exhaureixin els dorsals fixats per l’organització de la cursa. El sistema d’inscripció de la Milla s’ha modificat i en les categories júnior, absoluta i veterans caldrà abonar 5 euros per participar-hi. El sistema de pagament es podrà fer còmodament per Internet. En la resta de categories la inscripció seguirà essent gratuïta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.