Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple

0
460

El 29 d’abril de 2012 el Circuit de Catalunya acull una nova edició de la cursa solidària “Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple” organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló, i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el diari Sport. Des de l’any 2001 el Circuit de Catalunya és l’escenari d’una de les curses més solidaries, Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, que té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a aquesta malaltia. El proper diumenge 29 d’abril es disputarà una nova edició d’aquesta cursa popular d’atletisme, que en aquesta ocasió, a més, acull la 19ena edició del Campionat de Catalunya absolut i Campionat de Catalunya de Veterans. Un dels padrins del Mulla’t i Corre aquest any serà Carles Castillejo, campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros i que serà un dels atletes presents als Jocs Olímpics de Londres 2012.| La competició consta de diferents proves: • A les 10 del matí: cursa atlètica de 10 km. Campionat de Catalunya absolut i de Veterans. • A les 11 del matí: cursa atlètica popular i familiar de 5km • A tres quarts de dotze: cursa d’una milla atlètica per a adults • A les 12 hores: milla atlètica infantil Les persones interessades en inscriure’s a les curses ho poden fer a través d’Internet a www.mitjaterrassa.com fins a les 19 hores del dimecres 25 d’abril. El mateix dia de la cursa es podran fer més inscripcions al mateix Circuit. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. Preus – donatius d’inscripcions Fins el 25 d’abril (Internet): – Adults: 12 euros – Infantils: 6 euros El dia de la cursa: – Adults: 15 euros – Infantils: 8 euros La compra del Xip groc 10 euros és opcional A més, les persones participants poden ser encara més solidàries si s’animen a crear una web i liderar una campanya de captació de fons a través de www.elmeugradesorra.org . Aquesta és una manera de col•laborar amb el Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple amb microdonacions i compartible amb amics i familiars. El dia 29 també serà un dia familiar. Durant el matí hi haurà un espai lúdic que constarà de globus aerostàtics, rocòdrom, zona d’inflables, karting i zona de minibàsquet, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.