Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple

0
364

El 29 d’abril de 2012 el Circuit de Catalunya acull una nova edició de la cursa solidària “Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple” organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló, i compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el diari Sport. Des de l’any 2001 el Circuit de Catalunya és l’escenari d’una de les curses més solidaries, Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, que té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a aquesta malaltia. El proper diumenge 29 d’abril es disputarà una nova edició d’aquesta cursa popular d’atletisme, que en aquesta ocasió, a més, acull la 19ena edició del Campionat de Catalunya absolut i Campionat de Catalunya de Veterans. Un dels padrins del Mulla’t i Corre aquest any serà Carles Castillejo, campió d’Espanya de 5.000 metres, 10.000 metres, marató i cros i que serà un dels atletes presents als Jocs Olímpics de Londres 2012.| La competició consta de diferents proves: • A les 10 del matí: cursa atlètica de 10 km. Campionat de Catalunya absolut i de Veterans. • A les 11 del matí: cursa atlètica popular i familiar de 5km • A tres quarts de dotze: cursa d’una milla atlètica per a adults • A les 12 hores: milla atlètica infantil Les persones interessades en inscriure’s a les curses ho poden fer a través d’Internet a www.mitjaterrassa.com fins a les 19 hores del dimecres 25 d’abril. El mateix dia de la cursa es podran fer més inscripcions al mateix Circuit. La recaptació de les inscripcions anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. Preus – donatius d’inscripcions Fins el 25 d’abril (Internet): – Adults: 12 euros – Infantils: 6 euros El dia de la cursa: – Adults: 15 euros – Infantils: 8 euros La compra del Xip groc 10 euros és opcional A més, les persones participants poden ser encara més solidàries si s’animen a crear una web i liderar una campanya de captació de fons a través de www.elmeugradesorra.org . Aquesta és una manera de col•laborar amb el Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple amb microdonacions i compartible amb amics i familiars. El dia 29 també serà un dia familiar. Durant el matí hi haurà un espai lúdic que constarà de globus aerostàtics, rocòdrom, zona d’inflables, karting i zona de minibàsquet, entre d’altres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.