El cros de Sant Jordi promociona l’Assemblea de Catalunya

0
305

El 5è Cros de Sant Jordi de Navàs ja ha tancat inscripcions superant la barrera dels 500 corredors. El dorsal d’aquesta cursa fa difusió de l’Assemblea Nacional de Catalunya L’ANC constituïda el 10 de març té com a objectiu la celebració d’una consulta vinculant per la independència de Catalunya a l’any 2014. Els dorsals impresos per Championchip portaran també el nom del corredor un acolorit logo de la cursa i un distintiu per identificar als corredors locals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.