Prepara la mitja de Tossa amb el teu nou entrenador

0
307

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar que se celebrarà el diumenge 13 de maig t’ofereix conjuntament amb Miquel Blanchart, Campió d’Europa de Triatló de LD i Entrenador d’esportistes, una guia d’entrenament tant per la Mitja Marató com la cursa de 10 km perquè preparis de forma òptima i cuidant tots els detalls el repte d’assolir i gaudir el Run Festival de la Costa Brava. Miquel Blanchart et proposa un programa d’entrenament basat en la seva experiència com a esportista d’Elit i el seu bagatge com a preparador i entrenador de runners, triatletes i atletes d’altres modalitats esportives per garantir-te l’èxit el pròxim diumenge 13 de maig a Tossa de Mar.| Les claus més importants que ens esmenta el nostre entrenador són: constància en l’entrenament, escoltar el cos per saber quan hem de descansar i no seguir entrenant quan estem fatigats, portar una bona dieta i hidratació amb aliments i begudes riques en hidrats de carboni abans i després de les sessions d’entrenament i no oblidar mai els estiraments i el descans. El Miquel Blanchart també ens comenta que degut a l’exigència del recorregut és important incloure en alguns entrenaments trams de pujades i baixades per tal de millorar la resistència muscular de les cames per tal d’arribar més preparats a la cursa, diu que d’aquesta manera podrem gaudir molt més dels paisatges i les vistes incomparables que ens ofereix el recorregut de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar. Ara ja està tot apunt, només falta que t’inscriguis i et posis les bambes per preparar la cursa. Vine a gaudir el Run Festival de Tossa de Mar. T’hi Esperem ! Tota la informació de la prova la pots trobar a www.tossaesportiva.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.