Prepara la mitja de Tossa amb el teu nou entrenador

0
380

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar que se celebrarà el diumenge 13 de maig t’ofereix conjuntament amb Miquel Blanchart, Campió d’Europa de Triatló de LD i Entrenador d’esportistes, una guia d’entrenament tant per la Mitja Marató com la cursa de 10 km perquè preparis de forma òptima i cuidant tots els detalls el repte d’assolir i gaudir el Run Festival de la Costa Brava. Miquel Blanchart et proposa un programa d’entrenament basat en la seva experiència com a esportista d’Elit i el seu bagatge com a preparador i entrenador de runners, triatletes i atletes d’altres modalitats esportives per garantir-te l’èxit el pròxim diumenge 13 de maig a Tossa de Mar.| Les claus més importants que ens esmenta el nostre entrenador són: constància en l’entrenament, escoltar el cos per saber quan hem de descansar i no seguir entrenant quan estem fatigats, portar una bona dieta i hidratació amb aliments i begudes riques en hidrats de carboni abans i després de les sessions d’entrenament i no oblidar mai els estiraments i el descans. El Miquel Blanchart també ens comenta que degut a l’exigència del recorregut és important incloure en alguns entrenaments trams de pujades i baixades per tal de millorar la resistència muscular de les cames per tal d’arribar més preparats a la cursa, diu que d’aquesta manera podrem gaudir molt més dels paisatges i les vistes incomparables que ens ofereix el recorregut de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar. Ara ja està tot apunt, només falta que t’inscriguis i et posis les bambes per preparar la cursa. Vine a gaudir el Run Festival de Tossa de Mar. T’hi Esperem ! Tota la informació de la prova la pots trobar a www.tossaesportiva.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.