El II Concurs Fotogràfic de la Mitja Montornès ja te guanyadors

0
443

Es van presentar a concurs un total de 73 fotografies.
· L’exposició amb les imatges romandrà oberta fins el 20 d’abril al Casal de Cultura de Montornès
Dimecres a la tarda va tenir lloc, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, el lliurament dels premis del II Concurs Fotogràfic Mitja Montornès, amb la presència de l’Alcalde d’aquesta població, Jose A.Montero Aquesta segona edició, s’han presentat a concurs un total de 73 fotografies amb les que s’ha organitzat una exposició que romandrà oberta al públic fins el dia 20 d’abril al mateix Casal de Cultura.| La foto guanyadora ha estat “Objetivo cumplido” de Mariano Pérez. La imatge reflexa el rostre del conegut atleta Benito Ojeda (l’atleta que més vegades ha guanyat la Mitja Montornès) després de l’arribada a meta i representa l’esforç físic i mental que és córrer una Mitja Marató. El segon i tercer premi han estat per Ivan Collado, amb la imatge titulada “isotònic”, i per Julio López, amb una foto titulada “corriendo contigo”. En l’apartat de fotografia digital creativa, Daniel Villegas s’ha endut el premi amb una imatge titulada “cadència”. Tots els premiats han rebut, a més del premi en metàl·lic, un lot d’obsequis de la Mitja. Les imatges guanyadores es poden trobar, a més de a l’exposició del Casal de Cultura, al facebook de la Mitja.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.