Revista MARATHON de ABRIL (Nº 316)

0
429

Comencem amb tres grans reportatges: PRIMER: ZURICH MARATÓ DE BARCELONA La prova ja està entre les cinc millors d’Europa, amb un rècord triple: atletes inscrits, atletes arribats i el temps femení. Reportatge a 14 pàgines plenes de fotos i de color. SEGON: ESPLENDOROSA MARATEST. Èxit de la primera edició d’aquesta original cursa entrenament de Badalona: 2000 atletes prenen la sortida tres setmanes abans de la prova reina. | TERCER: MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS. La cursa va trencar tots els rècords de participació amb 5.500 inscrits entre les dues proves. A MÉS A MÉS ELS COMENTARIS DE: Mitja Marató de Cambrils. 5 Milles Femenines de Valldoreix. Mitja Marató de Banyoles. Cursa Popular Vila de Sant Boi. Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. I PER TERMINAR DUES PRÈVIES: Quart i Mitja Marató de Tàrrega (6 de maig) i la Mitja Marató de Tossa de Mar (13 de maig). A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals d’ABRIL i totes les de MAIG. Trobareu en el Calendari les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ TOT L’ANY 2012 per només 48 euros (la revista més uns pantalons de córrer).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.