Cros de Muntanya de Can Caralleu

0
479

La XII edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu es correrà dissabte 21 d’abril
El dissabte 21 d’abril Can Caralleu organitza la dotzena edició del Cros de Muntanya, una cursa que transcorre per l’entorn natural de Can Caralleu i té un recorregut de 13 quilòmetres. La prova s’adreça als qui gaudeixen de les activitats a l’aire lliure i, especialment, als amants de les curses de muntanya.
La sortida de tots els corredors del Cros és a les 11 hores des de la instal·lació i el circuit passa pel parc de l’Oreneta, Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir per pistes i corriols amb obstacles naturals.| La cursa s’adreça a totes les persones majors de 16 anys que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l’aire lliure, facin o no esport de competició. Es lliuraran tres premis per a cada categoria d’edat i sexe, i per equips femení i masculí. Els equips han d’estar formats per cinc homes en la categoria masculina i tres dones en la femenina. Cal fer la inscripció de tots els components amb el mateix nom d’equip. Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu. Tindran servei de guarda-roba i servei de mainadera infantil a partir de les 9.30 hores. El lliurement de premis individuals i d’equips es farà a les 13.15 hores i a les 13.30 hores es començarà el sorteig d’obsequis i la botifarrada. Inscripcions al Cros Les inscripcions es faran a través d’Internet fins el 10 d’abril o fins que s’exhaureixin els 500 dorsals. El preu de la inscripció és de 13€ amb xip propi i 15€ sense xip, i inclou dorsal, samarreta, bossa, obsequis, sorteig de material i botifarrada, servei de mainadera i l’ús dels vestidors del centre. El cronometratge és amb xip. Entrenament de reconeixement del circuit Tots els inscrits al Cros que ho desitgin podran participar el dissabte 14 d’abril a les 10 hores en un entrenament de reconeixement del circuit, amb entrenament de resistència i consells per a la cursa. La inscripció per participar-hi és gratuïta i s’ha de fer a la recepció de Can Caralleu. Caminada popular Enguany i per primera vegada s’organitza una Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d’uns 8 quilòmetres i la sortida serà a les 10 hores. D’aquesta manera els participants podran veure els corredors del Cros durant el recorregut del circuit. La participació estarà oberta a famílies amb nens sempre i quan vagin acompanyats d’adults. Per participar-hi cal inscriure’s del 12 de març al 10 d’abril a la recepció de Can Caralleu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.