Presentació de la Cursa Benèfica FENEXY RACE 2012 que es celebrarà a Calella el diumenge 6 de maig

0
593

L’Alcaldessa va destacar el caràcter benèfic de la cursa i també la voluntat d’ampliar el calendari d’esdeveniments esportius a la nostra ciutat i així potenciar el turisme esportiu.
Divendres 9 de març a la Sala d’actes de l’Ajuntament Vell L’Alcaldessa Montserrat Candini i el tinent d’alcaldia Xavier Arnijas acompanyats del president i fundador de la Fundació Fenexy Carles Alcolea van presentar oficialment la 1a edició de la FENEXY RACE 2012. La FENEXY RACE és una carrera atlètica de caràcter benèfic i popular a favor de la investigació per a la cura de les lesions medul·lars, organitzada per la Fundació Fenexy. Està dirigida a tot tipus de corredors, tant esportistes d’elit com amateurs i es preveu una participació de 1000 persones.| La cursa tindrà lloc el diumenge 6 de maig i comptarà amb dos recorreguts: Un de 5 km (amb sortida a les 9.00h) i un altre de 10 km (amb sortida a les 10.00h) que es realitzaran al passeig Manuel Puigvert i el passeig Garbí. Web oficial de la Fenexy Race: www.fenexyrace.com La Fundació Fenexy és una organització privada i sense ànim de lucre, centrada en el finançament de les investigacions mèdiques amb més potencial en el camp de les lesions medul•lars a nivell internacional i la divulgació científica i social relacionades amb la medul·la espinal.
http://www.fenexy.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.