Presentació de la Cursa Benèfica FENEXY RACE 2012 que es celebrarà a Calella el diumenge 6 de maig

0
469

L’Alcaldessa va destacar el caràcter benèfic de la cursa i també la voluntat d’ampliar el calendari d’esdeveniments esportius a la nostra ciutat i així potenciar el turisme esportiu.
Divendres 9 de març a la Sala d’actes de l’Ajuntament Vell L’Alcaldessa Montserrat Candini i el tinent d’alcaldia Xavier Arnijas acompanyats del president i fundador de la Fundació Fenexy Carles Alcolea van presentar oficialment la 1a edició de la FENEXY RACE 2012. La FENEXY RACE és una carrera atlètica de caràcter benèfic i popular a favor de la investigació per a la cura de les lesions medul·lars, organitzada per la Fundació Fenexy. Està dirigida a tot tipus de corredors, tant esportistes d’elit com amateurs i es preveu una participació de 1000 persones.| La cursa tindrà lloc el diumenge 6 de maig i comptarà amb dos recorreguts: Un de 5 km (amb sortida a les 9.00h) i un altre de 10 km (amb sortida a les 10.00h) que es realitzaran al passeig Manuel Puigvert i el passeig Garbí. Web oficial de la Fenexy Race: www.fenexyrace.com La Fundació Fenexy és una organització privada i sense ànim de lucre, centrada en el finançament de les investigacions mèdiques amb més potencial en el camp de les lesions medul•lars a nivell internacional i la divulgació científica i social relacionades amb la medul·la espinal.
http://www.fenexy.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.