35a Cursa de Fons i a la 18a Cursa Popular a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc

0
458

Un any més ja està a punt la 35a Cursa Popular i la 18a Cursa de Fons a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, que tindrà lloc el proper dimarts 1 de maig. A la pàgina web pots trobar tota la informació de les curses. Recordar-te que degut a la limitació d’espai de l’ermita, la cursa de fons està limitada a 300 corredors i que només s’acceptaran inscripcions fins el 26 d’abril o quan s’arribi als 300 corredors. La cursa popular és gratuïta i per totes les edats.| Animar’t a participar en les curses de l’1 de maig! Aquest any amb molts regals pels corredors, esmorzar, gelat, batucada,…. i tot això dins l’ambient de la Festa Medieval de Montblanc Agrega’t al Facebook del Club Atlètic Montblanc, i ves seguint totes les novetats de les curses a l’ermita de Sant Josep 2012

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.