35a Cursa de Fons i a la 18a Cursa Popular a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc

0
387

Un any més ja està a punt la 35a Cursa Popular i la 18a Cursa de Fons a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, que tindrà lloc el proper dimarts 1 de maig. A la pàgina web pots trobar tota la informació de les curses. Recordar-te que degut a la limitació d’espai de l’ermita, la cursa de fons està limitada a 300 corredors i que només s’acceptaran inscripcions fins el 26 d’abril o quan s’arribi als 300 corredors. La cursa popular és gratuïta i per totes les edats.| Animar’t a participar en les curses de l’1 de maig! Aquest any amb molts regals pels corredors, esmorzar, gelat, batucada,…. i tot això dins l’ambient de la Festa Medieval de Montblanc Agrega’t al Facebook del Club Atlètic Montblanc, i ves seguint totes les novetats de les curses a l’ermita de Sant Josep 2012

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.