Participa al XII Quart i Mitja Marató de Tàrrega el diumenge 06 de maig i a l’acabar la cursa relaxa’t a EUROFITNESS per nomes 1 euro.

0
354

Al costat mateix de l’arribada està situat el complex esportiu EUROFITNESS-PISCINA COBERTA. Arriba a meta i gaudeix de les seves instal.lacions: piscina, sauna…no et descuidis el banyador
regals: tovallola tècnica de microfibra + motxilla + imant conmemoratiu + relaxa’t a Eurofitness per 1 euro + gaudeix gratis d’Olimpia Esport Pàdel Tàrrega + entrada gratuïta al Museu de Joguets i Autòmats de Verdú + animació musical en 5 punts del circuit de la cursa + grallers + batukada + capgrossos + avituallaments líquids, isotònics i d’esponges + zones humides + piscina de gel rehabilitadora de cames + granissat de llimona de la Jijonenca + degustació d’Arrugats regats amb xocolata + avituallament a l’arribada a base de fruita (boxetes amb un toc de xocolata/gots de fruita de contrastos/iogurts naturals/sucs de fruita ultra refrescants) + dutxes i guarda-roba + facilitat d’aparcament + recollida de sabatilles i roba a benefici de Càritas + concurs fotogràfic + bossa amb regals..

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.