Participa al XII Quart i Mitja Marató de Tàrrega el diumenge 06 de maig i a l’acabar la cursa relaxa’t a EUROFITNESS per nomes 1 euro.

0
512

Al costat mateix de l’arribada està situat el complex esportiu EUROFITNESS-PISCINA COBERTA. Arriba a meta i gaudeix de les seves instal.lacions: piscina, sauna…no et descuidis el banyador
regals: tovallola tècnica de microfibra + motxilla + imant conmemoratiu + relaxa’t a Eurofitness per 1 euro + gaudeix gratis d’Olimpia Esport Pàdel Tàrrega + entrada gratuïta al Museu de Joguets i Autòmats de Verdú + animació musical en 5 punts del circuit de la cursa + grallers + batukada + capgrossos + avituallaments líquids, isotònics i d’esponges + zones humides + piscina de gel rehabilitadora de cames + granissat de llimona de la Jijonenca + degustació d’Arrugats regats amb xocolata + avituallament a l’arribada a base de fruita (boxetes amb un toc de xocolata/gots de fruita de contrastos/iogurts naturals/sucs de fruita ultra refrescants) + dutxes i guarda-roba + facilitat d’aparcament + recollida de sabatilles i roba a benefici de Càritas + concurs fotogràfic + bossa amb regals..

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.