NEIX UNA NOVA CURSA AL PENEDÈS “LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS” A LES CABANYES QUE SERÀ EL 30 DE SETEMBRE

0
472

L’Ajuntament de les Cabanyes i la Comissió Organitzadora de la Cursa de Sant Valentí tiren endavant un repte molt ambiciós, organitzar una cursa per que participin atletes de tot Catalunya, la Trail Senders del Penedès de 12,7 kms aquesta cursa és per iniciar-se en les curses de muntanya ja que no és gaire dura i per que els runners puguin gaudir de córrer al costat de les vinyes del Penedès quan estan en la fase més bella, plenes de fulles, ja que un 80% son senders que hi ha al voltant del poble de les Cabanyes, tot i així compta amb un desnivell positiu de 144m i 149 negatiu, total 293 m de desnivell acumulat, el punt més baix és a 236m i el més alt a 298m, o sigui que està a l’abast de tot atleta amb unes mínimes condicions físiques d’entreno i la Trail curta que serà de 5,5 kms amb 54m de desnivell negatiu i 53m positiu amb un total de 108m de desnivell acumulat, el punt més baix està a 249m i el més alt a 277m, | per aquells que no estan preparats per córrer la llarga.El recorregut és molt enriquidor i maco, compta amb vistes a tot el Penedès i part de l’Anoia i amb la gran finestra per veure la muntanya de Montserrat al fons en varies part del circuit, a més de córrer pels senders costat de les vinyes també es passarà per una zona boscosa, hi haurà algunes parts de pujada i altres de recuperació. La cursa es farà el proper 30 de setembre i podem avançar que es podran fer les inscripcions molt aviat via internet, a través de la web de atletisme.cat col·laboradors de la cursa.Serà una cursa controlada per champion chip, les inscripcions seran limitades en 400 atletes al Trail llarg i 200 atletes al Trail curt i tots els atletes s’emportaran un regal de una samarreta i gorra tècnica a més avituallament sòlid a l’arribada, així de dos avituallaments en el recorregut (kms 4 i 8 aprox) a la llarga i al final en la curta.Encara estem treballant en el tema de la web pròpia de la cursa que ja us indicarem quina es la seva adreça que al mateix temps amb tots els detalls del circuit, esteu atents al següents llocs: Twiter de @cursescabanyes http://bit.ly/HqjZiO i al faceboock de les curses de la cursa de les cabanyes http://on.fb.me/GXr742 Apunteu aquesta data a la vostra agenda, no os podeu l’oportunitat de conèixer un nou circuit al Penedès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.