VIII Cursa de Cantonigrò​s

0
357

Estimats amics i amigues, Només per a que us ho apunteu a l’agenda: Us anuncio que la Cursa de Cantonigròs -VIII Memorial Ramon Oliu- d’enguany, la celebrarem el proper diumenge 3 de juny. Com cada any, serà gratuita i començarà a les 10 del matí, després de les dues infantils que ho faran a les 9.15. Si creieu que vindreu, comuniqueu-nos-ho tan aviat com pugueu (per qüestions logístiqen aquest mateix correu. Vull inscriure’m a la VIII Cursa de Cantonigròs | Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població:……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe: ……………………………………………………

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.