JOAN VILLUENDAS, PRESIDENT DE LA FCA

0
890

Constitució de la Junta Directiva
Aquest dimarts 27 de març, a la seu de la FCA, s’ha realitzat l’acte de Constitució de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Atletisme, sorgida del procés electoral iniciat el passat 28 de febrer i culminat amb la proclamació del President i Junta Directiva. Joan Villuendas i Bornau, nascut fa 59 anys a Castellbell i el Vilar (Bages), és el nou President de la Federació Catalana d’Atletisme. Vinculat sempre com a dirigent esportiu, ha estat fins ara el President del Club Atlètic Granollers. Organitzador de la Mitja Marató de Granollers i el Cros Internacional de Granollers, entre d’altres esdeveniments atlètics d’importància, ja va formar part de la Junta Directiva de la FCA com a tresorer durant la presidència de Guillem Ros. Fins ara, formava part de la Junta Directiva sortint com a vocal i membre de la Comissió Executiva. També va ser membre de la Comissió de Clubs de la Real Federación Española de Atletismo.| Amb aquest acte de Constitució i la realització de la primera Junta Directiva, s’inicia una nova etapa de l’atletisme català, liderada pel nou President, Joan Villuendas, que serà el trenta-nou des de que l’any 1.915 es va fundar la Federació Catalana d’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.