ABDERRAMAB AIT NOU RÈCORD MUNDIAL PARALÍMPIC DE MARATÓ

0
381

Récord de mundial 2h25’43’’
L’atleta del Club Atlètic Barcelonès, Abderraman AIt Khampuch ha establert a la Zurich Barcelona Marató, el rècord mundial amb 2hores 25 minutsi 43segons, dels 42 quilòmetres 195 metres, de la Marató de Barcelona. El subcampió paralímpic dels 1500 a Pequin 2008, s’ha consolidat amb aquesta marca en la categoria T46, com el millor atleta mundial al millorar amb 1 minut i 21 segons la marca del mexicà Mario Sanmillan que va mantenir durant quatre temporades la marca 2h27’04’’. Amb aquesta marca també ha obtingut el bitllet pels Jocs Paralímpics de Londres, l’atleta espanyol, d’origen marroquí es consolida com una gran aposta per la Marató Paralímpica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.