L’EXPOSPORTS TANCA AMB 60.000 VISITANTS

0
412

La Breakfast Run congrega 2.000 persones i la Pasta Party reparteix 7.000 plats de pasta
La segona jornada de l’ Expo Sports, la fira del corredor de la Zurich Marató de Barcelona, s’ ha clausurat aquesta tarda, després de dos dies de portes obertes, 60.000 visitants. A primera hora del matí, la Breakfast Run ha sigut la protagonista. La cursa de l’esmorzar ha sortit des de la Plaça Marquès de Foronda a les 9.30 hores, i ha recorregut els últims 4 km. de la marató olímpica dels Jocs de Barcelona’92. Els 2.000 participants han acabat amb un esmorzar popular davant l’ Expo Sports. Com ja és habitual, la Breakfast Run s’ ha desenvolupat en un ambient festiu, ja que han sigut diversos els grups de persones que han realitzat el recorregut disfressats.| A les 12.00 h. ha sigut el torn de la Pasta Party. Tots els inscrits a la Marató més un acompanyant han pogut gaudir d’ un dinar de germanor a la mateixa fira a base de pasta. La Pasta Party ha tingut una gran afluència de corredors que han volgut participar en aquest dinar a poques hores d’afrontar la Zurich Marató de Barcelona. La Sala de conferències s’ha omplert aquest matí amb l’ “Open Day by Compex”, que ha comptat entre altres ponents, amb la xerrada de l’ultraman Josef Ajram. L’estand d’ Adidas també ha comptat amb la presència de Carles Castillejo, actual campió d’ Espanya de marató. A la tarda, hem pogut assistir a la presentació de la “Túnez Dune Trail”, la prova que es celebrarà del 28 al 31 de desembre al desert de Tunísia. Una cursa en la qual els participants recorreran, al llarg de quatre dies, 160 km. i posaran a prova els seus propis límits. Ha tancat el cicle Ricardo Abad, el corredor navarrès que va realitzar 500 maratons en 500 dies i que va camí d’ elevar el seu rècord fins a les 1.000. Demà, a les 8.30 h., farà el tret de sortida de la Zurich Marató de Barcelona més multitudinària de la història. Casi 20.000 corredors es concentraran a la línia de sortida, entre ells, l’ elit formada per un grup de corredors i corredores africans que ja són a la ciutat, i sortiran sense cap mena de dubte, a buscar un nou rècord.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.