La mitja de Tossa de Mar és la mitja del corredor

0
399

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar se celebrarà el pròxim diumenge 13 de maig de 2012 a les 10:00h del matí amb sortida des del passeig de mar del mateix municipi de la Costa Brava de Girona. El Run festival de Tossa de Mar és la cursa per excel•lència dedicada en cos i ànima a l’atenció el participant i a l’acompanyant perquè puguin gaudir d’un cap de setmana d’esport, oci i platja. | L’organització a càrrec de l’Ajuntament de Tossa de Mar, Wefeel Sport i el club SBR triatló està cuidant fins l’últim detall perquè el corredor se senti com a casa, i a part d’oferir un recorregut preciós vorejant el mar mediterrani ofereix els participants els serveis de: – Guarderia infantil de 4 a 10 anys, – Servei de llebres a la mitja i a la cursa de 10 km a càrrec de corredors.cat – Servei de Fisioterapeutes diplomats a càrrec de David Serra Fisioteràpia. – Servei de guarda-roba a la zona de sortida i arribada. – Plat de pasta al finalitzar la prova – SMS amb els resultats de cada participant – Piscina, dutxes i vestuaris a la zona esportiva Anna Esteve Llach de Tossa de Mar al finalitzar la prova. – Bossa amb els obsequis dels col•laboradors i una samarreta tècnica de regal. – Sorteig de Material a l’entrega de premis. Però això no és tot perquè els participants i els seus acompanyants podran gaudir de l’oferta hotelera de Tossa de Mar i d’un programa d’activitats durant tot el cap de setmana. El Dissabte 12 de maig a les 10:30 es farà una Excursió a peu amb esmorzar guiada pel Massís de Cadiretes per contemplar les precioses vistes des del punts més alts de l’entorn de Tossa de Mar. A més a més, tant dissabte com diumenge a partir de les 14:00 i a cada hora en punt hi haurà una excursió guiada amb el Trenet de la Muntanya. No t’ho pots perdre, vine a gaudir el Run Festival de Tossa de Mar. T’hi Esperem ! Tota la informació de la prova la podeu trobar a www.tossaesportiva.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.