LA MARATÓ AUGMENTARÀ ELS SEUS AVITUALLAMENTS

0
512

La cursa comptarà amb tres punts més, afegint-los a partir del quilòmetre 20 i proporcionant aigua als corredors cada 2,5 quilòmetres
La Zurich Marató de Barcelona ha preparat una sèrie d’avituallaments per facilitar-vos la vostra cursa. D’aquesta manera, trobareu els primers punts d’avituallament líquids en els km 5, 10, 15 i 20. A partir d’aquí, cada 2,5 km hi haurà punts fins arribar a meta, augmentant en tres el nombre d’avituallaments respecte a edicions anteriors. Igualment, hi haurà esponges a partir del km 7.5 cada 5 km. És molt important que begueu en tots els punts d’avituallament, ja que cal tenir sempre en compte que la set apareix després que el cos hagi començat a deshidratar-se i és un senyal d’alarma tardana, per tant s’ha de beure regularment, depenent de la calor i/o humitat, abans que comenci la sensació de set.| En els punts d’avituallament trobareu, segons la seva localització, begudes isotòniques (Powerade) en got i ampolles d’aigua (Aquabona), esponges, gels (Gu), fruits secs i fruita (taronges i plàtans), a més de lavabos. A continuació us facilitem la relació:Avituallaments: Km 5: Aquabona / Powerade Km 7,5: Esponges Km 10: Aquabona / Powerade Km 12,5: Esponges Km 15: Aquabona / Powerade Km 17,5: Esponges Km 20: Aquabona / Powerade / Gels Gu Energy Km 22,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 25: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita Km 27,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 30: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita / Gels Gu Energy Km 32,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 35: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita Km 37,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 40: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.