LA MARATÓ AUGMENTARÀ ELS SEUS AVITUALLAMENTS

0
348

La cursa comptarà amb tres punts més, afegint-los a partir del quilòmetre 20 i proporcionant aigua als corredors cada 2,5 quilòmetres
La Zurich Marató de Barcelona ha preparat una sèrie d’avituallaments per facilitar-vos la vostra cursa. D’aquesta manera, trobareu els primers punts d’avituallament líquids en els km 5, 10, 15 i 20. A partir d’aquí, cada 2,5 km hi haurà punts fins arribar a meta, augmentant en tres el nombre d’avituallaments respecte a edicions anteriors. Igualment, hi haurà esponges a partir del km 7.5 cada 5 km. És molt important que begueu en tots els punts d’avituallament, ja que cal tenir sempre en compte que la set apareix després que el cos hagi començat a deshidratar-se i és un senyal d’alarma tardana, per tant s’ha de beure regularment, depenent de la calor i/o humitat, abans que comenci la sensació de set.| En els punts d’avituallament trobareu, segons la seva localització, begudes isotòniques (Powerade) en got i ampolles d’aigua (Aquabona), esponges, gels (Gu), fruits secs i fruita (taronges i plàtans), a més de lavabos. A continuació us facilitem la relació:Avituallaments: Km 5: Aquabona / Powerade Km 7,5: Esponges Km 10: Aquabona / Powerade Km 12,5: Esponges Km 15: Aquabona / Powerade Km 17,5: Esponges Km 20: Aquabona / Powerade / Gels Gu Energy Km 22,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 25: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita Km 27,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 30: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita / Gels Gu Energy Km 32,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 35: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita Km 37,5: Aquabona / Powerade / Esponges Km 40: Aquabona / Powerade / Fruits secs / Fruita

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.