EL CORREDOR JAUME LEIVA I LA CAMPANYA “I RUN WITH LEIVA” ES PREPAREN PER LA MARATÓ DE BARCELONA

0
493

L’atleta català Jaume Leiva està ultimant la seva preparació per participar en la Marató de Barcelona del dia 25 de març de 2012. Leiva s’ha marcat com a fita poder obtenir la mínima olímpica en aquesta competició, tot i ser conscient de la seva dificultat. Des de la campanya “I run with Leiva” volem manifestar el nostre suport a l’atleta popular Jaume Leiva per el seu esforç i compromís amb tots els corredors populars i desitgem que pugui aconseguir en aquesta jornada l’esperada i merescuda marca olímpica que el consolidi en la elit atlètica del nostre país. Alhora, des de “I run with leiva” també volem manifestar el nostre suport a l‘altleta Jaume Leiva per tal de poder guanyar el premi a millor esportista de Terrassa de l’any 2011, gala que se celebrarà el dia 22 de març a les 8.30 h al Hotel Don Candido.| Aprofitem la present per fer difusió d’un vídeo de suport i potenciació del nostre atleta Jaume Leiva que farem moure a través de les xarxes socials en un curt període de temps previ a la Marató de Barcelona per tal de crear una atmosfera d’agitació social/atlètica entre els seguidors del corredor Jaume Leiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.