EL CORREDOR JAUME LEIVA I LA CAMPANYA “I RUN WITH LEIVA” ES PREPAREN PER LA MARATÓ DE BARCELONA

0
415

L’atleta català Jaume Leiva està ultimant la seva preparació per participar en la Marató de Barcelona del dia 25 de març de 2012. Leiva s’ha marcat com a fita poder obtenir la mínima olímpica en aquesta competició, tot i ser conscient de la seva dificultat. Des de la campanya “I run with Leiva” volem manifestar el nostre suport a l’atleta popular Jaume Leiva per el seu esforç i compromís amb tots els corredors populars i desitgem que pugui aconseguir en aquesta jornada l’esperada i merescuda marca olímpica que el consolidi en la elit atlètica del nostre país. Alhora, des de “I run with leiva” també volem manifestar el nostre suport a l‘altleta Jaume Leiva per tal de poder guanyar el premi a millor esportista de Terrassa de l’any 2011, gala que se celebrarà el dia 22 de març a les 8.30 h al Hotel Don Candido.| Aprofitem la present per fer difusió d’un vídeo de suport i potenciació del nostre atleta Jaume Leiva que farem moure a través de les xarxes socials en un curt període de temps previ a la Marató de Barcelona per tal de crear una atmosfera d’agitació social/atlètica entre els seguidors del corredor Jaume Leiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.