Primera Cursa de Muntanya Trans-Olianenca

0
333

El proper dia 14 d’Abril, farem la primera cursa de Muntanya de la Fundació Isidre Esteve, li hem posat el nom de Trans-Olianenca, tot i que els habitants d’Oliana es diuen olianesos.
Ens fa molta il·lusió perquè serà el nostre primer esdeveniment com a Fundació i perquè serà a la serra d’Oliana, per la que tantes vegades hi ha entrenat l’Isidre amb la seva moto. Volem que tots i totes tingueu l’oportunitat de gaudir de tots aquests corriols, paisatges i ambient. Farem una cursa, de 16 km, amb cronometratge i classificació i una caminada solidària que es podrà fer al ritme que a cadascú li vingui de gust. Es tracta de que cada participant es trobi be fent alguna cosa amb els altres i pels altres.| Desprès de l’activitat us convidarem a un dinar tots junts, per recuperar forces i explicar les anècdotes del dia. La recaptació anirà integrament als nostres projectes que podeu conèixer a la nostra web. Per poder dur a terme aquesta acció necessitem, primer participants, amb ganes de passar-ho be i compartir, i desprès, i sobre tot, de col·laboradors, amb esperit solidari i empenta per tirar endavant, amb nosaltres, aquesta cursa-caminada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.