Primera Cursa de Muntanya Trans-Olianenca

0
435

El proper dia 14 d’Abril, farem la primera cursa de Muntanya de la Fundació Isidre Esteve, li hem posat el nom de Trans-Olianenca, tot i que els habitants d’Oliana es diuen olianesos.
Ens fa molta il·lusió perquè serà el nostre primer esdeveniment com a Fundació i perquè serà a la serra d’Oliana, per la que tantes vegades hi ha entrenat l’Isidre amb la seva moto. Volem que tots i totes tingueu l’oportunitat de gaudir de tots aquests corriols, paisatges i ambient. Farem una cursa, de 16 km, amb cronometratge i classificació i una caminada solidària que es podrà fer al ritme que a cadascú li vingui de gust. Es tracta de que cada participant es trobi be fent alguna cosa amb els altres i pels altres.| Desprès de l’activitat us convidarem a un dinar tots junts, per recuperar forces i explicar les anècdotes del dia. La recaptació anirà integrament als nostres projectes que podeu conèixer a la nostra web. Per poder dur a terme aquesta acció necessitem, primer participants, amb ganes de passar-ho be i compartir, i desprès, i sobre tot, de col·laboradors, amb esperit solidari i empenta per tirar endavant, amb nosaltres, aquesta cursa-caminada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.