Les 5 Milles Femenines de Valldoreix es consoliden amb una participació que supera les 300 atletes

0
495

La prova atlètica femenina va coronar a Encarna Viñas com la més ràpida de l’edició d’enguany, molt igualada amb la segona classificada Montserrat Llobregat, en una arribada que es va decidir per centèsimes.
A més de Encarna Viñas (00:36:51), que corria com a independent, i per Montserrat Llobregat (00:36:51) del Club Muntanyenc Sant Cugat, el podi el va completar Nati Rubio (00:36:58) del Club Esportiu Penedès. Però les 5 Milles Femenines no només va ser la cursa grossa de la matinal esportiva, ja que si la prova valldoreixenca és rellevant és pel seu marcat accent de promoció de l’esport de femení de formació en totes les categories. La convocatòria aplega des de les corredores més petites, de les categories prebenjamines, benjamines i alevines, fins a infantils, cadets, juvenils i júniors. A la categoria prebenjamines –fins a la categoria infantil, aquesta inclosa- es va disputar a la distància d’un quilòmetre. La més ràpida va ser Nerea Soria, seguida de Zoé Watine i Daniela de Conceiçao.| En la categoria benjamines l’atleta més ràpida va ser Laia Moran, seguida per Laia Díaz i Maria Andrade. Pel que fa a les alevines, va ser Carolina Benet, Marta Pujol i Ivet Subirats les atletes més ràpides en completar el quilòmetre de recorregut. Entre les corredores infantils la guanyadora va ser Carla Morral, seguida de Sara Rubio i Helena Cambra. En categoria Cadet el podi va anar a parar a les atletes Mireia Ràfols, Laia Fox i Catalina Guillen. La següent prova en rebre el tret de sortida va ser la destinada a les categories de juvenils i júniors, on Marta Castillejo va imposar el seu millor ritme sobre les altres dues classificades, Noelia Espinosa i Laura Rubio, respectivament. La resta de categories disputades a la cursa valldoreixenca van ser les de Sénior i Veteranes 1 i 2, disputades a la distància d’una milla. Les guanyadores en cada una de les categories van ser Paula Barrado, Roser Ruiz i Manuela Rodríguez. L’altra gran protagonista de les 5 Milles Femenines va ser l’atleta homenatjada, que en l’edició d’enguany va recaure en la professora d’educació física de l’Arnau Cadell, Glòria Madrigal. L’atleta va rebre el guardó de mans del president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, en reconeixement al seu treball de promoció de l’esport i els seus valors entre els més joves i per la seva tasca de gran difusió de la prova valldoreixenca entre les alumnes del centre educatiu valldoreixenc. La gran tasca feta per l’equip docent de l’Arnau Cadell en la promoció de la cursa femenina valldoreixenca entre les seves alumnes va quedar constatada per la massiva assistència d’atletes del centre a les 5 Milles Femenines. Va ser per aquest motiu que l’Arnau Cadell va recollir el guardó que reconeixia el centre educatiu amb més participants a la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.