ELECCIONS A PRESIDENT I JUNTA DIRECTIVA DE LA FCA

0
560

Seguint el calendari electoral, el passat dimecres 14 de març va finalitzar el termini per a la presentació de candidatures per a President i Junta Directiva de la Federació Catalana d’Atletisme. S’ha presentat una única candidatura, encapçalada pel Sr. Joan Villuendas i Bornau, actual President del Club Atlètic Granollers, i els corresponents membres de la mencionada candidatura. Com que només s’ha presentat una sola candidatura no se celebrarà l’acte Electoral previst. El nou President i Junta Directiva queden directament nomenats per la Junta Electoral, i seran proclamats per l’autoritat adient del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.