TOT A PUNT PER LA 2ª CURSA DEL RODAL A SABADELL

0
416

Tot a punt a Sabadell per que aquest proper diumenge es celebri la segona edició de la cursa del rodal i tercera etapa de les Sabadell Run Series 2012 , una cursa a on el seu recorregut és dels que no deixa indiferent a ningú ja que a lo llarg dels seus prop de 16 quilòmetres els atletes circulen per el parc fluvial del riu Ripoll així com els espectaculars 5 quilòmetres endinsant-se en el bosc de Togores.El centre neuràlgic de la competició , sortida i arribada quedarà fixada en les pistes municipals d’atletisme Josep Molins , el tret de sortida és donarà puntualment a les 10.30 del matí. | El ritme de les inscripcions es molt alt , però encara es podem formalitzar les inscripcions a traves de www.sabadellrunseries.com , web a on podeu tenir tota la informació detallada necessària pels atletes inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.