CAMPIONAT D’ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA

0
416

El proper cap de setmana, 17 i 18 de març, se celebrarà l’edició número vint-i-cinc del Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta. Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que es realitzarà al Palau Municipal d’Esports d’Oviedo, Astúries. De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Sergi Mascarell (UA Montsià) als 60 metres, Pau Rubio (ISS-L’H) als 300 m, Alexis Rodríguez (JAS) als 3.000 m, Noel del Cerro (CA Olesa), Jon Cervellera (AAC) i Víctor K. Nielsen (FCB) en salt amb perxa i Adrià Bertran (CA Igualada) als 60 m tanques.| En noies podem destacar la participació de l’Ingrid Andrés (CA Mollet) als 60 metres, Judit Pérez (ISS-L’H) als 3.000 m, Anna Massa (G CB-CAP), Aintzane Castarlenas (ISS-L’H) i Sara Flores (Av Manresa) en perxa, Êllâ Bestué (CM S Cugat) i Sheila García (CA Igualada) en salt de llargada, Mireia Royo (FCB) en llançament de pes i Emilia del Hoyo (Av Manresa) a la combinada del pentatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.