CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 METRES + Reunió de Fons

0
478

El proper dissabte 17 de març, a l’Estadi Municipal d’El Congost de Manresa, se celebrarà el Campionat de Catalunya de 10.000 metres, conjuntament amb la Reunió Catalana de Fons. El campionat autonòmic es realitzarà en les categories Absolut i Promesa (masculí i femení) i Júnior (masculí), i les categories de veterans. La jornada atlètica començarà a partir de les 16:00 hores amb les curses de categories corresponents a la Reunió de Fons, i les proves de 10.000 m del campionat català arribaran a partir de les 16,50 hores. Els actuals campions catalans absoluts són Ignacio Àvila i Lídia Rodríguez, que van aconseguir la victòria la temporada passada a Gavà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.