LA XII QUART I MITJA MARATÓ CIUTAT DE TÀRREGA OBRE EL PERÍODE DE INSCRIPCIONS I ESPERA ARRIBAR ALS 1.100 CORREDORS

0
387

La XII Quart i Mitja Marató de Tàrrega (5è Memorial Eduard García Piqué), que tindrà lloc el diumenge 6 de maig, es vol consolidar en el podi de les curses lleidatanes de fons amb més participació i espera arribar enguany a la xifra rècord de 1.100 corredors. Organitzada pel Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega, la XII Quart i Mitja Marató ja formalitza les inscripcions a través dels webs www.atletisme.cat i www.fondistestarrega.com.| Aquesta és de les poques proves atlètiques de la demarcació de Lleida que formen part del calendari oficial de les curses de ruta de la Federació Catalana d’Atletisme i de la lliga Championchip de Catalunya. Ambdós calendaris atlètics agrupen esdeveniments esportius d’alt nivell. La cursa també forma part de la LligaPonent, amb gairebé una trentena de proves atlètiques a la província de Lleida. La cursa s’iniciarà a les 9:30 del matí a la zona esportiva del Reguer. Més endavant es donaran detalls de la convocatòria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.