Revista MARATHON de MARÇ (Nº 315)

0
436

PORTADA: Carles Castillejo supera als atletes kenians a Granollers!! INTERIOR: Comencem amb tres grans reportatges: PRIMER: ENTREVISTA A CARLES CASTILLEJO: El català supera els atletes kenyans a la Mitja Marató de Granoller. SEGON: MITJA MARATÓ DE BARCELONA: Abel Kirui registra un nou rècord de la prova més participativa. TERCER: 500 MARATONS CONSECUTIVES: Ricardo Abad finalitza a Barcelona el seu projecte d’ultrafons. | I A MÉS A MÉS, ELS COMENTARIS DE: Nou llibre d’Arcadi Alibés. NOVA SECCIÓ: I tu, a més de córrer, què fas? COMENTARIS de PROVES de CATALUNYA: Primera cursa Corro Contra el Càncer, a Sabadell. Concurs: La foto del mes: guanyadora aquest mes la cursa de Ginestar. ROGER ROCA, nou campió del món de duatló. Primera Cursa Running, a Badalona. Cursa de Sant Valentí, a Les Cabanyes. Primera Cursa de l’Apel·les Mestres, a l’Hospitalet. Cursa Lo Frare, a Ginestar. Final de les Sabadell Run Series. A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de MARÇ i totes les d’’ABRIL. Trobareu en el Calendari les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ TOT L’ANY 2012 per només 48 euros (la revista més uns pantalons de córrer).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.