LA MARATÓ COMPTARÀ AMB ELS GELS GU

0
410

Serà la gran novetat d’aquesta edició a nivell d’avituallaments. Trobareu els gels Energy Gu en dos punts de la cursa
L’organització de la Zurich Marató de Barcelona distribuirà dos punts d’avituallament al llarg del recorregut on trobaràs els Gels Energy Gu. Concretament es localitzaran al km 20 i al km 30. Gu Energy, el gel número 1 als EEUU, ha sigut escollit per la Zurich Marató de Barcelona com el Gel oficial degut als seus beneficis nutritius; carbohidrats, aminoàcids i estabilitzadors estomacals. Gu ofereix una àmplia gamma de sabors; en aquesta ocasió, Zurich Marató de Barcelona ha apostat pel de llimona, maduixa – plàtan ( sense cafeïna ), taronja – mandarina i vainilla ( amb cafeïna ). | Tots els gels Gu, són sense Gluten.La ingesta d’aquest tipus de gels ajudarà a recuperar-vos muscularment, proporcionant un plus d’energia al corredor. Situats estratègicament per tal d’aportar-vos l’energia necessària per recuperar el que haureu perdut fins aquell moment, us aconsellem provar els gels amb anterioritat a la Marató, ja que a cada persona li produeixen un efecte diferent. D’aquesta manera, és important provar-los abans i evitar així que el vostre organisme no els assimili correctament el dia de la cursa. En els propers dies us proporcionarem la llista completa i la localització dels diversos punts d’avituallament, que es distribuiran en el circuit de la Zurich Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.