CAMPIONAT D’ESPANYA CADET-JUVENIL DE CROS (CSD)

0
312

L’equip Juvenil Femení, Campió
Aquest cap de setmana, 10 i 11 de març, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a A Corunya. L’equip català de la categoria Juvenil Femení s’ha proclamat Campió d’Espanya d’aquesta modalitat. Núria Tió i Ingrid Pino han estat les atletes catalanes millors classificades en aquesta cursa amb la cinquena i sisena posició respectivament. També cal destacar la segona posició i medalla de plata individual de Najwa Chouati en la categoria cadet femení.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.