S’ACOSTA EL GRAN DIA

0
431

Aquest diumenge es tanca el termini d’inscripció de la Zurich Marató de Barcelona del proper 25 de març, que superarà la xifra de 19.000 corredors
Ja la tenim aquí. La Zurich Marató de Barcelona ja és a la seva recta final i aquest diumenge, 11 de març, tancarà el seu termini d’inscripció per a la cursa que se celebrarà el dia 25. A aquestes alçades, qui no hagi fet els deures ho tindrà difícil el dia de la prova. I nosaltres els hem fet i estem preparats. En uns dies sabrem, exactament, quants corredors participaran a la marató, però el que ja tenim segur és que superarà la barrera dels 19.000 inscrits, per a situar-se en unes xifres que el consolidaran com un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren a Europa. I aquest volum de corredors ens ha obligat a esmerçar-nos per millorar tots els serveis de la prova, des del divendres dia 23 de març, quan s’obrirà l’Expo Sports, el centre neuràlgic per on hauran de passar tots els corredors per a recollir els seus dorsals,i on presentaran les seves novetats les prop de 140 marques expositores.| Al marge dels habituals calaixos, el dia de la cursa hi haurà tres sortides espaiades en el temps, per a garantir la màxima comoditat i fluïdesa a tots els corredors en aquest moment tan important. Pel mateix motiu, hem canviat els primers quilòmetres del circuit cercant carrers més amplis, que puguin absorbir més fàcilment el pas de 18.000 persones. També hem augmentat el nombre d’avituallaments, afegint-ne tres d’addicionals a partir del km 20, al marge dels que ja hi havia cada 5 kms, i hi haurà dutxes esparcidores d’aigua repartides per tot el circuit, per a mitigar els efectes de la calor que pugui fer a mesura que avanci el matí. Tot això per a complir amb el nostre principal objectiu, que des del primer dia, ha estat mimar el corredor el màxim possible, amb la finalitat que tingui el millor record de la seva participació a la Zurich Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.