LA FUNDACIÓ PRIVADA HOSPITAL ASIL DE GRANOLLERS SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS

0
486

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers i l’organització de la Mitja Marató de Montornès han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de donar cobertura assistencial a la cursa.
Mitjançant aquest conveni un equip de professionals, format per 10 metges, 6 diplomats/des d’infermeria i diferents voluntaris (facultatius/ves, personal d’infermeria, personal tècnic, administratius/ves, etc.) de la Institució atendrà les urgències i/o emergències mèdiques que puguin donar-se entre els participants que corrin el proper 11 de març. Aquests professionals comptaran amb un hospital de campanya ubicat a la línia d’arribada de la cursa, ambulàncies de Suport Vital Bàsic, una ambulància de Suport Vital Avançat i motos amb conductor pel trasllat ràpid en diferents punts del recorregut de la cursa, recursos aportats per la Creu Roja de Granollers.| Aquest any, un cop més, la Mitja destina tota la recaptació de la Mini Solidària del dissabte dia 10 de març a l’adquisició de material per la secció de Pediatria de l’Hospital de Granollers, centre de referència comarcal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.