CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA

0
412

El dissabte 10 de març, se celebraran els Campionats de Catalunya Infantils en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest autonòmic, destinat als atletes nascuts els anys 99 i 2.000, es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores i participen els atletes que es van classificar en la Jornada Prèvia celebrada el passat 11 de febrer. Més de dos centenars d’atletes catalans participaran en aquest autonòmic.| Podem destacar la presència de Meskelu Curado (JAS) als 600 metres i en salt d’alçada, proves en les que aquesta temporada ha batut el rècord català de la categoria. També el recent recordista de tetratló, Pol Vila (Av Manresa) que en aquesta ocasió participarà en salt de llargada, així com la Dasha Malevich (ISS-L’H) que també va marcar un nou rècord de Catalunya de salt d’alçada, inscrita en aquesta prova i també als 60 m tanques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.