LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA CANVIA ELS PRIMERS 12 QUILÒMETRES DEL SEU RECORREGUT

0
418

Per facilitar una major comoditat als més de 18.000 corredors que prendran la sortida, la primera part del circuit es realitzarà en el sentit contrari al de l’any passat, pujant pel carrer Tarragona després de deixar plaça d’Espanya
Com ja es va informar en la presentació institucional de la prova el passat 2 de desembre de 2011, la Zurich Marató de Barcelona experimentarà alguns canvis al principi del seu recorregut el pròxim 25 de març, per donar resposta al progressiu augment de participants que, en els últims anys, ha tingut la cursa, tot i que continuarà mantenint el pas pels principals punts d’interès cultural i turístic de la ciutat. | Els canvis del recorregut, que ja es poden consultar a la pàgina web de la prova (www.zurichmaratobarcelona.com), afecten als seus primers 12 quilòmetres, en els quals es canviarà el sentit del circuit de l’ any passat, buscant passar per carrers i avingudes més àmplies per donar cabuda als més de 18.000 corredors que es prevé que participin en ella quan, aquest proper diumenge, 11 de març, es tanqui el termini d’inscripció.Així, després de sortir de l’ avinguda Reina Maria Cristina, els corredors creuaran la plaça d’ Espanya i pujaran pels carrers Tarragona i Numància enlloc d’anar a buscar els carrers Creu Coberta i Sants. Després de girar a la dreta pel carrer Berlín, seguiran per París i després giraran a l’ esquerra per l’avinguda de Sarrià, els corredors pujaran fins a la Diagonal, que prendran en sentit contrari al de l’any passat fins arribar a l’Avinguda Joan XXIII, per la qual baixaran en direcció al Camp Nou i en el seu camí arribaran al km. 5. Després de rodejar el Camp Nou pel carrer Arístides Mallol, el circuit baixarà fins la Travessera de les Corts, on girarà a l’esquerra fins arribar al carrer Numancia, per on continuarà fins l’ avinguda Madrid, que els corredors prendran a la dreta en direcció a l’Hospitalet de Llobregat. Al final de l’ avinguda de Madrid el circuit tindrà un nou gir a l’esquerra per agafar el carrer de Sants, on hi haurà el km. 10, i seguirà per Creu Coberta. Un altre gir a l’esquerra per tornar al carrer Consell de Cent que portarà als corredors fins al carrer Tarragona, per on baixaran per tornar a girar a l’esquerra al carrer Diputació i després fer el mateix a la dreta en el de Vilamarí i anar a buscar la Gran Via, just on es situarà el km. 12.A partir d’ aquí el circuit serà pràcticament idèntic al de l’any passat i passarà, entre d’altres llocs emblemàtics de la ciutat, pel Passeig de Gràcia, la Sagrada Família, el pont de Calatrava, el Fòrum, la Vila Olímpica, les torres Mapfre, l’ Arc de Triomf, la plaça Catalunya, la catedral, la plaça de Sant Jaume (amb l’ Ajuntament i el Palau de la Generalitat a ambdós costats), la part baixa de les Rambles, el monument a Colom i l’ avinguda del Paral•lel fins a tornar a l’avinguda Maria Cristina, on hi haurà ubicada la meta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.