Mulla’t i corre per l’Esclerosi Múltiple el 29 d’abril al Circuit de Catalunya

0
431

El diumenge 29 d’abril de 2012, el Circuit de Catalunya torna acollir una nova edició de la cursa atlètica, Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló.
Una novetat important que presenta aquesta edició es que la cursa de 10 km es puntuable pel 19è Campionat de Catalunya Absolut, el que fa preveure un major número de participants. “Mulla’t i corre” per l’Esclerosi Múltiple es tracte d’una cursa solidaria amb l’objectiu d’ajudar a la Fundació en la lluita contra l’esclerosi múltiple, buscant com resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials de la Fundació Esclerosi Múltiple. | Des de l’any 2001 es dur a terme aquesta prova solidaria que utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i que col•labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple cedint l’import de les inscripcions que realitzant les persones participants. L’acte està organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport. Les inscripcions ja estan obertes i només es poden dur a terme a través de la web: www.mitjaterrassa.cat Preus: Per Internet: Adults 12 euros Infantil 6 euros Dia de la cursa: Adults 15 euros Infantil 8 euros Compra de xip groc 10 euros (opcional) Al igual que en edicions anteriors, s’espera un número important d’inscrits en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.