LA MITJA MARATÓ DE CAMBRILS TANCA, AMB 2000 INSCRIPCIONS, A 6 DIES DE LA CURSA

0
567

A falta de 6 dies els organitzadors ja han penjat el cartell de completo
• Amb 6 dies es problable que aquesta cursa hagues passat dels 2500 atletes.
• El Periodista de TV3 Xavier Bonastre serà present a la Mitja Marató
5.03.12 El proper diumenge 11 de Març, Cambrils es convertirà en la capital del running amb la celebració de la “3a Mitja Marató”. Un dels grans atractius de la prova, serà la participació de l’atleta Jaume Leiva, que ja ha confirmat la seva presència i que elevarà, sens dubte, el nivell d’aquesta cursa.| La prova compta ja amb un total de 2.000 atletes inscrits, a través de la pàgina web www.mitjadecambrils.com . Participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia espanyola. Ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, Huesca, Teruel, Pamplona, València, Andorra o Lleida, a més de Tarragona, estaran representades en aquesta cita esportiva. Les característiques del circuit, molt ràpid i cent per cent pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques personals. A banda de la Mitja Marató, l’organització aposta per un circuit paral lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin a la Mitja recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, un total de dues voltes al traçat preparat, dividit en dos trams, un de 10 quilòmetres i l’últim d’ 11 quilòmetres i 97 metres. Per la seva banda, els migfondistes que acudeixin a Cambrils, únicament hauran de completar la primera part del recorregut (10 quilòmetres). A més d’aquestes dues proves, es disputarà en aquesta localitat tarragonina el Campionat de Catalunya Universitari. Aquesta cita, sumada a les anteriors, posarà a Cambrils en la primera línia del running Una aposta per conjugar família i esport A més de les dues proves esmentades anteriorment, a les 12:20 h es celebrarà des de la mateixa sortida de la mitja, la 2a Cursa Popular Cambrils Corre. L’objectiu d’aquesta cursa és oferir l’oportunitat de participar en un esdeveniment esportiu i d’ambient festiu, a tots els habitants de Cambrils. L’organització de l’esdeveniment pretén amb aquesta idea, que Cambrils surti al carrer i gaudeixi de la pràctica de l’esport. S’ha buscat un circuit fàcil i còmode d’ 1,8 km per a què els més petits puguin participarhh d’aquesta jornada acompanyats de la seva família. Amb aquest circuit tots tenen l’oportunitat de ser protagonistes en aquest dia de l’esport i poder així, gaudir del running i de l’ambient festiu de la Mitja Marató.  L’import per a la inscripció en aquesta prova és simbòlic (3 €) i es lliurarà un regal a tots els participants. Les inscripcions per participar en aquesta II Cursa Popular Cambrils Corre es podran realitzar al Pavelló d’Esports de Cambrils. Jaume Leiva, el principal atractiu L’organització de l’esdeveniment, Running Solutions SL (empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius), ha aconseguit finalment comptar amb la participació en la prova de Jaume Leiva, que es convertirà en un dels principals atractius d’aquesta cita esportiva. Jaume, està nominat a ser un dels 3 representants als jocs olimpics de Londres 2012 per a la prova de Marató. Organitzada per Running Solutions SL i Ajuntament de Cambrils. Running Solutions SL és una empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius, l’única de la zona especialitzada en running i gestionada íntegrament per corredors. El seu màxim responsable és l’atleta tarragoní Juanan Fernández, que també és el director de la Marató Costa Daurada. Running Solutions SL gestiona més de 15 esdeveniments anuals amb noms tan rellevants com la MCD (Marato Costa Daurada), Mitja de Cambrils, Mitja Salou, Mitja El Vendrell, EXTREME MAN, Cursa Nàstic, Cursa PortAventura, SanSilvestre el Vendrell o el Zoot Triatló Tarragona, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.