OBERTES LES INSCRIPCIONS DE LA MITJA DE TOSSA DE MAR

0
419

Torna El Run Festival de la Costa Brava amb la 4ª edició de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar el pròxim diumenge 13 de maig de 2012. L’edició d’aquest any torna amb novetats per tal de satisfer totes les necessitats dels corredors i de la seva família, i és per aquest motiu que l’organització de la prova, liderada per l’Ajuntament de Tossa de Mar i l’empresa Wefeel Sport, posarà a disposició dels participants una sèrie de serveis i activitats perquè els assistents puguin gaudir d’un cap de setmana de platja i esport. La prova comptarà amb un servei de Guarderia infantil, servei de llebres tant en la mitja marató com la cursa de 10 km a càrrec de corredors.cat, servei de fisioteràpia, piscina a la zona esportiva i una pasta party per tots els corredors al finalitzar la prova per recuperar energies.| Les novetats són que durant el cap de setmana l’organització oferirà un pack d’activitats relacionades amb l’entorn natural que hi ha a Tossa de Mar i una oferta molt atractiva d’allotjament perquè els participants puguin venir amb tota la família per gaudir d’uns dies a una de les viles més boniques de la Costa Brava. Tota la informació de la prova la podeu trobar a www.tossaesportiva.com. No et perdis el Run Festival de la Costa Brava. No hi pots faltar!
DADES DE LA PROVA:
PROVA: Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar DATA: 13 de Maig de 2012 LOCALITAT: Tossa de Mar (Girona) WEB: www.tossaesportiva.com PREUS: Mitja marató: 19 euros 10km: 15 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.