II cursa per a la Igualtat. Milla Urbana de Sabadell

0
451

El proper diumenge 11 de març a les 10.30 h., en el marc de les activitats del Dia Internacional de la Dona, tindrà lloc la segona edició de la Cursa per a la Igualtat – Milla Urbana de Sabadell. L’objectiu d’aquesta cursa és comptar amb la màxima participació per tal de fer un “crit d’atenció” sobre aquesta data. Per aquesta raó, la participació és ACCESSIBLE A TOTHOM. La cursa es divideix en sèries segons l’edat i segons si l’objectiu de la persona és només participar o, a més, fer un bon crono. Tothom hi té cabuda!! Encara que sigui caminant…| L’itinerari de la cursa transcorre per La Rambla de Sabadell; només fins al Carrer Alemanya i tornar; dos cops (1.609,25 m.) La inscripció és GRATUÏTA. El més còmode és inscriure’s prèviament a: – www.sabadellrunseries.com – Oficines de la Joventut Atlètica de Sabadell (Complex Esportiu de Sant Oleguer) – Intersport Molins (Rambla, 111) – Oficina Pla de Barris del Sud (pg. d’Espronceda, 53), els dimarts i els dimecres de 4 a 7 de la tarda. A més, també es realitzaran inscripcions el mateix dia de la cursa: a partir de les 9.30 h, a la plaça del Dr. Robert

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.