II cursa per a la Igualtat. Milla Urbana de Sabadell

0
352

El proper diumenge 11 de març a les 10.30 h., en el marc de les activitats del Dia Internacional de la Dona, tindrà lloc la segona edició de la Cursa per a la Igualtat – Milla Urbana de Sabadell. L’objectiu d’aquesta cursa és comptar amb la màxima participació per tal de fer un “crit d’atenció” sobre aquesta data. Per aquesta raó, la participació és ACCESSIBLE A TOTHOM. La cursa es divideix en sèries segons l’edat i segons si l’objectiu de la persona és només participar o, a més, fer un bon crono. Tothom hi té cabuda!! Encara que sigui caminant…| L’itinerari de la cursa transcorre per La Rambla de Sabadell; només fins al Carrer Alemanya i tornar; dos cops (1.609,25 m.) La inscripció és GRATUÏTA. El més còmode és inscriure’s prèviament a: – www.sabadellrunseries.com – Oficines de la Joventut Atlètica de Sabadell (Complex Esportiu de Sant Oleguer) – Intersport Molins (Rambla, 111) – Oficina Pla de Barris del Sud (pg. d’Espronceda, 53), els dimarts i els dimecres de 4 a 7 de la tarda. A més, també es realitzaran inscripcions el mateix dia de la cursa: a partir de les 9.30 h, a la plaça del Dr. Robert

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.