ROGER ROCA (BIKILA) I RAQUEL PARRADO (SANT BOI), CAMPIONS DE CATALUNYA A LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
464

“L’igualadí ha batut el Rècord de la prova en un circuit que es consolida com un dels més atractius i ràpids del territori”
La Mitja Marató Costa Barcelona Maresme ha batut un doble rècord en la seva 4a edició, per una banda el participatiu amb un total de 1600 inscrits, i per l’altre el de la prova ja que l’igualadí Roger Roca (Bikila) ha establert un temps d’1:06.03, abaixant en 8 segons l’anterior rècord del marroquí Samir Ait (Univ País Vasco). Roca, que és l’actual Campió del Mon de Duatló, amb aquest títol es consolida com al català amb més victòries al Campionat de Catalunya de Mitja Marató, amb un total de 6. Al darrrera seu, l’andorrà Toni Bernadó (CAV Andorra) s’ha fet amb la segona plaça amb un temps d’1:07.08, un esportista que a Londres es convertirà en l’atleta amb més participacions olímpiques, cinc, totes elles en Marató. Finalment, el tercer lloc ha estat pel marroquí Abdeslam El Ouhabi (AC Carnsviapla), tot i que com a tercer català la medalla ha estat per a l’Albert Pascual (Adidas Domingo Catalan).| En categoria femenina, Raquel Parrado (Sant Boi) s’ha fet amb la victòria, quedant a només dos segons de baixar de l’hora vint minuts, 1:20.01. La segona classificada, ha estat la maresmenca Teresa Pulido (CA Running) que ha aturat el crono en 1:21.47. El podi català l’ha completat Carme Auñón (Unió Colomenca) amb 1:22.49. El cel ennuvolat i l’absència de vent han afavorit la consecució d’un bon nombre de marques personals entre els participants. Prova d’això, n’és l’excel·lent actuació del millor atleta local, en Fernando Maeso (CA Calella), 27è, que després de fer 1:17.23 a la Mitja de Granollers ha abaixat en més de 2 minuts la seva millor marca com a atleta veterà (1:15.16). La prova, que amb només 4 anys de vida ja comptabilitza dos Campionats de Catalunya, ja pensa en optar a la celebració d’un proper Campionat d’Espanya. Classificació per equips: MASCULINA (1r Pratenc AA, 2n AA Palamos, 3r California Sports) FEMENINA (1r California Sports, 2n L’Aire, 3r CA Calella)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.