L’igualadí Roger Roca guanya el Campionat de Catalunya de Mitja Marató a Calella

0
454

Resultats Oficials.
Resum per tv, locució Xavier Bonastre, participant avui a la cursa
. Uns 1.600 corredors han pres part aquest diumenge en la Mitja Marató de la Costa Barcelona-Maresme, amb sortida i arribada a Calella, passant per Pineda, Santa Susanna i Malgrat. El vencedor ha estat l’actual campió del món de duatló, l’igualadí del Bikila Roger Roca, que ha completat el recorregut de 21 quilòmetres i 97 metres en 1 hora, 6 minuts i 3 segons, nou rècord de la prova. Roca ha sumat el sisè títol en aquesta disciplina. En categoria femenina, victòria i primer títol de campiona de Catalunya per a Raquel Parrado, amb un temps d’1 hora, 20 minuts i 1 segon.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.