L’igualadí Roger Roca guanya el Campionat de Catalunya de Mitja Marató a Calella

0
351

Resultats Oficials.
Resum per tv, locució Xavier Bonastre, participant avui a la cursa
. Uns 1.600 corredors han pres part aquest diumenge en la Mitja Marató de la Costa Barcelona-Maresme, amb sortida i arribada a Calella, passant per Pineda, Santa Susanna i Malgrat. El vencedor ha estat l’actual campió del món de duatló, l’igualadí del Bikila Roger Roca, que ha completat el recorregut de 21 quilòmetres i 97 metres en 1 hora, 6 minuts i 3 segons, nou rècord de la prova. Roca ha sumat el sisè títol en aquesta disciplina. En categoria femenina, victòria i primer títol de campiona de Catalunya per a Raquel Parrado, amb un temps d’1 hora, 20 minuts i 1 segon.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.